Tablettiteknologiaa jaettuun käyttöön

Helpoin tapa ylläpitää ja hallinnoida jaetun käytön tabletteja 

Ratkaisumme perustuvat omaan Hublet-tablettijärjestelmäämme, joka yhdistää helpon hallinnoinnin ja julkisen käytön ehdoilla suunnitellut erityisominaisuudet. Kokonaisratkaisumme sisältää älykkään latausaseman, laadukkaat ja kestävät tabletit sekä helppokäyttöisen pilvipohjaisen hallinnointityökalun.

Tabletit on perinteisesti nähty henkilökohtaisina välineinä, mutta me lähestymme niitä eri kulmasta. Hublet on suunniteltu alusta lähtien vastaamaan tablettien julkisen ja jaetun käytön haasteisiin. Järjestelmämme on ennen kaikkea digitaalisten palvelujen rakennusalusta, jolla tuot valitsemasi sisällön sinun tilaan. Yhdistämme fyysisen ja digitaalisen kokemuksen.

Hublet hoitaa tekniikan puolestasi.

Hublet-tableteilla tarjoat helposti haluamasi sisällön omassa ympäristössäsi. Hublet sisältää tabletit, latausaseman ja hallintaohjelmiston.
Aina käyttövalmis
Järjestelmä huolehtii latauksesta ja päivityksistä automaattisesti.
Yksityisyydensuoja
Kaikki käyttäjäkohtaiset tiedot pyyhitään automaattisesti tabletin palautuessa asemaan. 
Muotoilu
Tyylikäs laite sopii tilaan kuin tilaan.  
Hallittavuus
Etäohjelmistolla hoidat laitteiden ja sisältöjen hallinnan mistä vain. 
Jaettavuus
Käyttäjäprofiilit eri käyttäjäryhmille helposti. 
Turvallisuus
Lukittu latausasema. Rajattu verkko. Käyttäjätunnistus haluttaessa.

Hublet Smart Dock

Älykäs Hublet Smart Dock -latausasema lataa ja päivittää tabletit automaattisesti. Se tunnistaa kuinka monta tablettia latausasemassa kulloinkin on ja tarkkailee niiden lataustasoa vapauttaen käyttäjälle aina tabletin, jossa on täysin akku.

Hublet Tabletit

Yhteen latausasemaan kuuluu kuusi laadukasta tablettia. Uudessa versiossa malli on Samsung Galaxy Tab A 10,1", joka on luotettava ja miellyttävä käyttää. Monipuolinen android-ympäristö Hubletin omalla ohjelmistolla ja suojakuorilla tekevät Tab A:stä täydellinen tabletit jaettuun käyttöön.

Hublet Manager

Kaikkia palvelun osa-alueita hallitaan keskitetysti pilvipohjaisesta hallinnointityökalustamme, Hublet Managerista. Se on intuitiivinen ja erittäin helppo käyttää. Hublet Manager varmistaa, että kaikissa tableteissa on haluamasi sisällöt ja ne näyttävät aina juuri siltä kuin sinä haluat.

Laitteistot

Hublet voidaan toimittaa kaarituella tai ilman. Kuvassa näet mallien erot. Kaarituki antaa suojaa tableteille, kun ne ovat lautausasemassa ja ilman tukea oleva malli sopii paikkoihin, joissa halutaan mahdollisimman siro laiteteline. 

Molemmat versiot saa jalustalla tai seinään kiinnitettävänä. Molempiin malleihin saa myös lisälaitteena viivakoodin lukijan tai RFID-lukijan. 

Stategiset mitat:
Kaarituellinen malli jalustalla: korkeus 126 cm, leveys 59 cm, syvyys 36 cm Ilman kaaritukea jalustalla: korkeus 95 cm, leveys 59 cm, syvyys 36 cm