Tekniikkaa ja tasa-arvoa Hublet-ratkaisulla

Mitä tasa-arvo voi olla käytännössä palvelujen kohdalla? 

Suomalaisen kasvuyrityksen, Hubletin, arvoihin kuuluvat inhimillisyys ja tasa-arvo, jotka ovat pinnalla useimmissa yrityksissä pride-viikkoa vietettäessä. Hubletin palvelulupaus on luoda kaikille yhtäläinen ja helppo pääsy digitaalisiin sisältöihin sekä vapauttaa henkilöstön työaikaa.

”Tasa-arvo toteutuu Hubletissa hyvin, koska haluamme taata kaikille yhtäläisen sisäänpääsyn digitaalisiin sisältöihin. Mikäli Hublet olisi ihminen, sopisi se vaikkapa pride-viikon hahmoksi arvojensakin puolesta. Tasa-arvo ja inhimillisyys ovat hublettilaisille tärkeitä ja se näkyy esimerkiksi eri kansalaisuuksien monimuotoisuudessa yrityksessämme”, kertoo Hubletin markkinointipäällikkö Milla Kalliokoski.

Mikä sitten on Hublet? Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?
Hublet-ratkaisun -hallintajärjestelmän avulla asiakkaiden on helppo jakaa laajaa valikoimaa digitaalista sisältöä, kuten e-kirjoja, äänikirjoja, verkkopalveluja, e-sanomalehtiä, pelejä ja suoratoistopalveluja, sekä tuhansia muita sovelluksia käytettäväksi verkossa esimerkiksi kirjastossa. Hubletin käyttö organisaatiossa vaatii hyvin vähän tai ei lainkaan IT-henkilöstön hallintaa. Hublet vapauttaa arvokasta henkilöstön aikaa mm. ratkaisun helppokäyttöisyyden vuoksi ja käytön jälkeen tietoturvallisuudesta on huolehdittu, niin että tiedot pyyhkiytyvät automaattisesti pois palautettaessa laite latausasemaan. Pieneen tilaan on mahdollista sijoittaa useampia yhteiskäyttöön tarkoitettuja Hublet -tabletteja älykkääseen latausasemaan. Toimintamalli takaa asiakkaalle erittäin kustannustehokkaan ratkaisun kaikin puolin.

Hublet Tablettien sisältöä hallitaan helposti Hublet Manager -pilvipalvelun kautta ja sisältö voidaan räätälöidä eri kohderyhmille (lapset, teini-ikäiset, aikuiset). Mikä onkaan helpompaa kuin jakaa sama digitaalinen sisältö useampaan älykkääseen latausasemaan yhtäaikaisesti. Latausasemat ovat useimmiten kolmen tai kuuden Hublet –tabletin yksikköjä. Esimerkiksi Lontoossa Redbridge Libraries palvelee eri kohderyhmiä ja kansalaisuuksia käytännössä muutaman painalluksen kautta jakamalla haluamiaan sisältöjä useisiin Hubleteihin yhtäaikaisesti.

Health Tech -toimialasta on tulossa toinen vahva segmenttimme, jossa on menossa pilotteja ja asiakkuuksia on useissa sairaaloissa ja vanhustenhuollossa. Softan tuotekehitykseen panostamme vahvasti ja huomioimme samalla käyttäjäystävällisyyden yhteiskehittelyn avulla”, kertoo Jukka Salonen, Hubletin myynnistä vastaava.   

Hublet vastaa myös globaaleihin trendeihin jakamistalouden näkökulmasta. Kirjastot ovat nykyisin viihtyisiä monitoimipaikkoja, joita kutsutaan kolmanneksi tilaksi. Kirjastot toimivat samalla olohuoneena monille kaupunkilaisille etenkin suurkaupungeissa. Miksipä ei voisi mennä kirjastoon ja ottaa Hublet käteen lukeakseen mielenkiintoiset ajankohtaiset erikoislehdet ja tehdä samalla vaikka ruoka- ja vapaa-ajan -verkko-ostokset. Hublet tablettia voi käyttää turvallisesti, koska Hubletin saa varustettuna antibakteerisilla kalvoilla ja käyttäjätiedot pyyhkiytyvät pois käytön jälkeen.

”Hublet on lähes 500 toimipisteessä ympäri maailmaa. Kirjastot ovat isoin segmentti, jossa toimimme jälleenmyyjäverkoston kautta jo 14 eri maassa. Kasvuyritys on kasvanut globaalista pandemiasta huolimatta 50 %:ia viimevuoden vastaavaan ajankohtaan nähden”, kertoo Kalliokoski.

Lisätiedot ja kuvapyynnöt:
Milla Kalliokoski, Hublet Oy:n Markkinointipäällikkö,
+358 40 541 2971
gethublet.com